Sortida a Cosmocaixa de 2n d'ESO

Per Mercè Griñó  a: Dm 24 de Feb, 2015 09:16 UTC  (111 Lectures)
Els alumnes de 2n d'ESO han passat una jornada al Museu de la Ciència realitzant una activitat organitzada conjuntament pels departaments de Tecnologia i Física i Química. D'una banda han participat en un taller d'electricitat i d'una altra han hagut de buscar informacions diverses de l'exposició permanent relacionades amb la part del temari que ja s'ha fet.
Podeu veure un recull fotogràfic aquí (external link).

Multi-Impressió

Ens visita l’escriptor i periodista Antoni Puigverd

Per Teresa Barjau, Elvira Fernández  a: Dl 23 de Feb, 2015 10:50 UTC  (189 Lectures)
El proppassat 29 de gener, l’escriptor i periodista Antoni Puigverd va fer una classe magistral a l’Aula Magna, “Ofici de periodista en l’època de les emocions”. Tot l’alumnat de 2n de batxillerat va assistir amb moltíssim interès a l’acte, que es va tancar amb una intensa roda de precs i preguntes. A continuació podeu llegir algunes de les reflexions que Miquel Burgueño (B2A), Joao Carvalho (B2C), Lucas Muñoz (B2B) i Joan Lluís Rubio (B2C) han escrit per a l’assignatura de Llengua castellana.

(8763 octets)
Multi-Impressió

Rebeca Martín nos habla de los cuentos de Cristina Fernández Cubas

Per Teresa Barjau  a: Dl 23 de Feb, 2015 10:39 UTC  (22 Lectures)
Como todos los años, el departamento de Lengua y Literatura Castellana ha organizado una conferencia sobre una de las lecturas obligatorias para las PAU, dirigida a todo el alumnado de 2º de bachillerato. En esta ocasión, la actividad ha versado sobre Mi hermana Elba y Los altillos de Brumal, de Cristina Fernández Cubas. La lección “Los cuentos de Cristina Fernández Cubas” ha sido impartida por la doctora Rebeca Martín, hasta hace poco profesora en varias universidades y actualmente editora en Vicens Vives. Rebeca Martín es especialista en literatura fantástica contemporánea y ha publicado diversos estudios sobre la obra de Cristina Fernández Cubas.

Multi-Impressió

Seguim la Barcelona World Race

Per Maria Ferrer  a: Dv 06 de Feb, 2015 09:21 UTC  (103 Lectures)
Fa uns dies tots els alumnes de l'Aula de Suport , dins de les activitats que fem al Projecte "Seguim la Barcelona World Race" van anar al Centre d'Interpretació de la BWR, on ens van explicar com és un Imoca60, van pujar al que hi ha al mateix centre i desprès van fer un taller sobre la roba dels navegants . L'Òscar i el Joan van comprovar in-situ que difìcil és posar-se aquesta roba! Una sortida molt interessant on tots s'ho van passar molt bé i van aprendre moltes coses de la vida dels navegants.

(331 octets)
Multi-Impressió

Sortida al teatre de l'alumnat de batxillerat

Per Ivan Clot  a: Dm 20 de Jan, 2015 10:38 UTC  (157 Lectures)
L'alumnat de Primer de Batxillerat que cursa la modalitat de Literatura Catalana va assistir a la funció de l'obra teatral de Terra Baixa, protagonitzada exclusivament per l'actor Lluís Homar, al Teatre Borràs, de Barcelona. Vam poder gaudir d'una experiència teatral diferent. Lluís Homar representava tots els personatges (principals) d'aquest clàssic de les lletres catalanes, i que han esdevingut un referent universal: Manelic, Marta i Sebastià. La satisfacció que va demostrar l'alumnat és significativa de l'èxit de la proposta. L'experiència cultural, doncs, va ser molt positiva.

(128 octets)
Multi-Impressió

Ens visiten els dibuixants ...

Per Departament EVP: Miquel Aguilar, Montse Fando  a: Dv 16 de Jan, 2015 09:31 UTC  (135 Lectures)
Durant el primer trimestre d ‘aquest curs ens han visitat dibuixants i il•lustradors i ens han impartit uns Tallers d’sketching .
Hem sortit al carrer a dibuixar tot aporfitant les classes de les optatives de segon d’ESO de dibuix d’Sketching i perspectiva Cònica del departament d’EVP; i el dia d’activitats de final de trimestre organitzades per la Coordinadora d’Activitats del Centre on es van afegir mes alumnes.
Hem disfrutat dels coneixementes de:
Jaillus (external link), Lluisot (external link) i Maria Per (external link)
Hem gaudit de la seva companyia i hem après molt d’ells.
Els alumnes d’ aquestes optatives hem fet un manifest per que el dibuix sigui un mitja per difondre la pau....el podeu veure ....
Aquí podreu veure una mostra amb algunes fotografies

Multi-Impressió

Concert 23 de desembre

Per Esther Borràs  a: Dv 16 de Jan, 2015 09:18 UTC  (122 Lectures)
El dia 23 de desembre els nois i noies de 2n curs de l'Eso i de Conjunt instrumental de 1r curs de l'Eso ens varen oferir un concert de cloenda del 1r trimestre que va resultar ser un èxit fruit del seu esforç i dedicació. Moltes gràcies a totes i a tots.

Aquí podeu veure un video resum del concert (external link).

Multi-Impressió

Pòster guanyador “Oceà viu, Planeta viu”

Per Montse Fando, Maria Ferrer, Carme Valls  a: Dl 22 de Dec, 2014 07:50 UTC  (159 Lectures)

Hem participat a la Mostra de pòsters que ha organitzat La Barcelona World Race, que es la primera regata al voltant del món amb zero emissions de CO2, sota el lema “Oceà viu Planeta viu”.
Un dels nostres alumnes, Mauro Gascón, del grup de la optativa de segon d’ESO d’sketching de l’assignatura d’EVP, ha resultat guanyador i el seu pòster ha estat entregat als regatistes del vaixell Spirt of Hungary, Alex Thomson i Nandor Fa, per fer arribar el seu missatge a tot el món a bord del vaixell. Tot el grup participant ha estat també premiat amb un Bateig de Vela per tots i totes que es realitzarà quan arribi el bon temps. Es farà conjuntament amb departament d'EF donada la transversalitat d’ aquesta activitat.

(838 octets)
Multi-Impressió

Hem fet la cúpula amb "Investigació canyera"

Per Montse Fando  a: Dm 09 de Dec, 2014 08:01 UTC  (948 Lectures)
(Veure el vídeo de la seva construcció (external link))
Els alumnes de 4rt d’ESO de l’Assignatura de Educació Visual i Plàstica amb la professora Montse Fando i dirigits per el grup d’Arquitectes d’Investigació Canyera, hem construït una cúpula geodèsica de 5 metres de diàmetre. Es tracta d’un espai efímer en el que hem desenvolupat el recurs del disseny amb una estructura geomètrica com a element constructiu, a partir de l’ Icosàedre truncat, definit per Arquímedes, format per hexàgons i intercalant-hi pentàgons, tot generant un espai efímer decoratiu i d’expressió.

(1925 octets)
Multi-Impressió

La violència de gènere ens fa veure que no cal aigua per ofegar-se

Per Montse Fando  a: Dm 02 de Dec, 2014 09:23 UTC  (314 Lectures)
El dia 25 de Novembre va ser el dia internacional contra la violència de gènere. No podiem estar de braços creuats i vem organitzar un concurs d'eslogans o reflexions sobre aquest tema. Vem posar al hall una urna juntament amb un cartell inacabat que el vem completar amb l'eslogan que vem escollir d'entre tots els que es van posar a dins al llarga del tot el matí. Van ser escrits anònims donat que el premi estava en la participacio i va ser la nostra aportació personal a favor de les víctimes de la violència de gènere. Gràcies a tots i totes per participar i dedicar uns moments del vostre temps fent una petita reflexió i escruire un lema que ens representi i que serveixi per combatre la violència de gènere en defensa de la humanitat.

Iris Mases, Júlia Díaz i Júlia Aja.
2on de Batxillerat.

(2505 octets)
Multi-Impressió
Pàgina: 1/15 Next Page Següent ràpid Last Page
1 2 3 15

Més coses

Vista d'ocell

Menú