Primero de ESO charla con Antoni Pérez Llorca

Per Departament de Castellà  a: Dv 27 de Mar, 2015 07:16 UTC  (36 Lectures)
El pasado 4 de marzo, Antoni Pérez Llorca, autor de El salvaje, participó en una charla-coloquio con todo el alumnado de 1º de ESO. Los estudiantes de los cuatro grupos habían leído y trabajado previamente el libro en el aula, por lo que el diálogo con el novelista había despertado gran expectación. El acto, que se desarrolló en el aula magna, se caracterizó por su viveza, intensidad y dinamismo. El novelista fue literalmente sometido a un interrogatorio, al que respondió siempre con gran cordialidad. A continuación podéis leer los comentarios que han escrito Sara Barberà (E1A), Núria Elías y Alexa Roos (E1B), Baruc Zeiss (E1D).

(3568 octets)
Multi-Impressió
El dia 10 de març comença la preinscripció de l'ESO per al curs 2015-16. Aqui teniu tota la informació (external link) , documentació necessària i l'imprès per fer la sol.lictud.

Multi-Impressió

La Biblioteca de l'Icària s'actualitza!

Per Ivan Clot  a: Dc 11 de Mar, 2015 12:16 UTC  (119 Lectures)
A la biblioteca del nostre centre podeu trobar les darreres novetats literàries, de les quals podeu gaudir. Us invitem a entrar-hi i consultar la nova prestatgeria, que trobareu just entrar-hi, amb les últimes publicacions en els àmbits literaris i bibliogràfics. Hi podeu consultar des de les novetats més recents en la literatura de ficció i best-sellers de la literatura juvenil, i en l'àmbit de la recerca.

No deixeu perdre aquesta oportunitat d'actualitzar-vos!

(40 octets)
Multi-Impressió

Portal d'orientació acadèmica

Per Octavi Plana  a: Dc 04 de Mar, 2015 12:08 UTC  (99 Lectures)
L'institut té contractat l'accés "premium" al portal d'orientació acadèmica "Unportal", on hi ha informació sobre estudis universitaris i de formació professional. Tots els alumnes i les seves famílies hi poden accedir.
A les tutories de 2n de batxillerat el tema de l'orientació s'està tractant intensivament amb l'alumnat aquest trimestre, amb xerrades sobre el món universitari i amb una jornada de formació, el 28 de febrer, sobre l'ús de Unportal.

Multi-Impressió

Viatge a Madrid de 2n de batxillerat

Per Alumnes de 2n Batx  a: Dc 04 de Mar, 2015 08:17 UTC  (236 Lectures)
El passat 17 de febrer l’alumnat de Literatura Castellana i Història de l’art de 2on de Batxillerat vam fer un viatge a Madrid per visitar tres museus emblemàtics: El Prado, El Thyssen i el Reina Sofia. A més, vam fer el recorregut que fa Max Estrella a l’obra Luces de Bohemia, de Ramón del Valle-Inclán.

Encara que se’ns va fer curt, vam gaudir d’una experiència fantàstica que ens va permetre visitar una nova ciutat i els seus costums. Tot i així, ens va donar temps d’anar al teatre, fer la nostra pròpia ruta turística i conèixe’ns entre nosaltres.

(420 octets)
Multi-Impressió

Setmana de la Ciència

Per Mercè Griñó  a: Dm 03 de Mar, 2015 09:43 UTC  (130 Lectures)
El mes de novembre passat vam celebrar la 5ena Setmana de la Ciència. Hi van participar tots els alumnes del centre. Els nois i noies de 1r i 2n d'ESO ens van fer interessants experiments amb l'explicació científica corresponent. 3r d'ESO va participar en un taller sobre nanotecnologia a càrrec dels alumnes de física de 2n de btx.....

(501 octets)
Multi-Impressió

Sortida a Cosmocaixa de 1r de batxillerat

Per Mercè Griñó  a: Dm 03 de Mar, 2015 09:33 UTC  (43 Lectures)
Els alumnes de Ciències per al Món Contemporani van anar a Cosmocaixa a sentir la xerrada "Exploradors de la llum" a càrrec de l'ICFO, amb motiu de l'Any Internacional de la Llum. També vam visitar la Sala Permanent del Museu on havien de resoldre diverses qüestions.

Podeu veure algunes fotos aquí (external link)

Multi-Impressió

Sortida a Cosmocaixa de 2n d'ESO

Per Mercè Griñó  a: Dm 24 de Feb, 2015 09:16 UTC  (171 Lectures)
Els alumnes de 2n d'ESO han passat una jornada al Museu de la Ciència realitzant una activitat organitzada conjuntament pels departaments de Tecnologia i Física i Química. D'una banda han participat en un taller d'electricitat i d'una altra han hagut de buscar informacions diverses de l'exposició permanent relacionades amb la part del temari que ja s'ha fet.
Podeu veure un recull fotogràfic aquí (external link).

Multi-Impressió

Ens visita l’escriptor i periodista Antoni Puigverd

Per Teresa Barjau, Elvira Fernández  a: Dl 23 de Feb, 2015 10:50 UTC  (241 Lectures)
El proppassat 29 de gener, l’escriptor i periodista Antoni Puigverd va fer una classe magistral a l’Aula Magna, “Ofici de periodista en l’època de les emocions”. Tot l’alumnat de 2n de batxillerat va assistir amb moltíssim interès a l’acte, que es va tancar amb una intensa roda de precs i preguntes. A continuació podeu llegir algunes de les reflexions que Miquel Burgueño (B2A), Joao Carvalho (B2C), Lucas Muñoz (B2B) i Joan Lluís Rubio (B2C) han escrit per a l’assignatura de Llengua castellana.

(8763 octets)
Multi-Impressió

Rebeca Martín nos habla de los cuentos de Cristina Fernández Cubas

Per Teresa Barjau  a: Dl 23 de Feb, 2015 10:39 UTC  (39 Lectures)
Como todos los años, el departamento de Lengua y Literatura Castellana ha organizado una conferencia sobre una de las lecturas obligatorias para las PAU, dirigida a todo el alumnado de 2º de bachillerato. En esta ocasión, la actividad ha versado sobre Mi hermana Elba y Los altillos de Brumal, de Cristina Fernández Cubas. La lección “Los cuentos de Cristina Fernández Cubas” ha sido impartida por la doctora Rebeca Martín, hasta hace poco profesora en varias universidades y actualmente editora en Vicens Vives. Rebeca Martín es especialista en literatura fantástica contemporánea y ha publicado diversos estudios sobre la obra de Cristina Fernández Cubas.

Multi-Impressió
Pàgina: 1/16 Next Page Següent ràpid Last Page
1 2 3 16

Més coses

Vista d'ocell

Menú