1r Congrés de Fotònica.

Per Sem. F&Q (M.Griñó)  a: Dj 26 de Nov, 2015 12:20 UTC  (73 Lectures)
Els alumnes Albert López Huertas i Carles Ibáñez Trullén, de 2n de batxillerat, han participat en el 1r Congrés de Fotònica per a Joves que ha organitzat l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) a Castelldefels.
Els dos han presentat els seus treballs de recerca, relacionats amb la llum, amb un pòster que van elaborar prèviament. Han hagut d'explicar l'objectiu de la recerca, el mètode, els resultats obtinguts i les conclusions tant en català i castellà com també en anglès, no només als professors acompanyants d'altres nois i noies sinó també a investigadors del mateix ICFO.

(540 octets)
Multi-Impressió

Sortida al teatre : Tirant lo Blanc

Per Dept. Català (M.González)  a: Dj 26 de Nov, 2015 11:48 UTC  (17 Lectures)
Dilluns 16 de novembre vam anar amb gairebé tots els alumnes de primer de batxillerat a veure una adaptació teatral de Tirant lo Blanc al teatre del Centre Moral i Cultural del Poble Nou al carrer de Pujades. Com que no ens movíem del barri, vam anar i tornar caminant. Al teatre hi havia alumnes de dos centres més. L'obra era correcta però millorable: pobre atrezzo i massa curta per poder explicar una història tan llarga, com sempre, a alguns els va agradar més que a d'altres. Destacables els actors que feien més d'un paper, més bons que els que en feien només un. Com a públic sembla que vam ser bons, perquè els actors ens van agrair el nostre comportament. Després hi va haver un col•loqui on podíem preguntar allò que ens semblés sobre l'obra o l'ofici d'actor. Tot i que alguns van intentar-ho, no va ser possible aconseguir els telèfons dels actors/actrius que semblaven més atractius.
Multi-Impressió

Sortida al teatre : Mar i Cel

Per Dept. Català (M.González)  a: Dj 26 de Nov, 2015 11:41 UTC  (41 Lectures)
El dijous 12 de novembre vam anar amb els alumnes de primer de batxillerat de Literatura Catalana, al Teatre Victòria, a veure "Mar i cel". Hi havíem de ser a les 10h, tot i que l'obra començava a les 11h, a fi que entréssim al teatre amb tranquil•litat.
Vam arribar puntuals, ens van dir que segurament cap a les 10 i 10 ja podríem estar asseguts a les nostres localitats. Van passar els minuts, vam arribar a dos quarts... cap a les 11h ens van dir, als professors, que se'ls havia trencat una peça i que calculaven que passaria una hora fins que la tinguessin arreglada, i que no marxéssim lluny perquè tan bon punt estigués arreglada, entraríem.

(552 octets)
Multi-Impressió

Halloween

Per Aula suport - Maria Manzano  a: Dj 26 de Nov, 2015 08:33 UTC  (61 Lectures)
El passat divendres 28 d´octubre els alumnes de l´aula de suport de 4rt van organitzar una activitat de Halloween amb l’ajuda del professorat del centre. L’activitat va ser dirigida per la professora Silvia Manresa dins de l’assignatura d’anglès. Els alumnes van fer que l’alumnat de 1r d’ESO i 2n d´ESO participessin en resoldre un enigma. Un cop resolt, tots els alumnes i les alumnes van rebre una inesperada sorpresa: “caramels”.
(368 octets)
Multi-Impressió

Conferència de Jordi Gràcia

Per D. Castellà - E. Moncada B2A  a: Dc 25 de Nov, 2015 18:07 UTC  (55 Lectures)
“La calva de Ortega o Pensar contra el sistema”, conferència de Jordi Gràcia.

El dia 28 d'octubre, l'alumnat de 2n de batxillerat vam assistir a una conferència sobre el filòsof i polític del segle XX José Ortega y Gasset, que va donar en Jordi Gracia, catedràtic de Literatura Espanyola de la Universitat de Barcelona. Jordi Gràcia és l'autor de l'última -i sembla que definitiva- biografia d'Ortega y Gasset (Taurus, 2014), que el crític Domingo Ródenas ha elogiat, entre d'altres motius, perquè “no maquilla los defectos del pensador ni se fía de los clichés establecidos por partidarios y detractores”.

(1253 octets)
Multi-Impressió

Solidaritat i rebuig de la violència

Per Alumnat de l’institut  a: Dl 16 de Nov, 2015 13:28 UTC  (177 Lectures)
Avui, 16 de novembre, els alumnes de l’Institut Icària de Barcelona volem manifestar el nostre dolor i transmetre el nostre condol a les famílies de les víctimes dels atemptats del passat divendres a París.
Hem organitzat un seguit d’actes de solidaritat i rebuig:
- A les 12 del migdia, s’ha fet un minut de silenci a les aules.
- A l’hora del pati, alumnes i professors hem dibuixat les banderes de França i Síria i s’han penjat al vestíbul, juntament amb cartells on es poden expressar missatges de suport als afectats.
- A les 16.30 hores, hem organitzat una concentració pacífica a la cruïlla de Plaça Catalunya i Rambles.
- A les 17.00 hores, presentarem un comunicat de suport als consolats de França i de Síria a Barcelona.
(1113 octets)
Multi-Impressió

Nou Canal de comunicació amb les famílies

Per Íkaro  a: Dv 13 de Nov, 2015 14:24 UTC  (109 Lectures)
Com ja sabreu per la carta que els vostres fills us han portat per a signar, s’ha encetat una nova etapa en la comunicació cap ales famílies del centre.
Com sol passar sovint en les noves tecnologies, aquell document ja ha quedat obsolet parcialment.
Allà es deia que els comunicats a les famílies sols els rebria l’aparell mòbil on abans es rebien els SMSs. Ara estem ja a punt de millorar això.
Properament serà possible que els comunicats els rebin tots els membres de la família que estiguin informats a la nostra base de dades, i per descomptat s’hagin descarregat l’APP.

(417 octets)
Multi-Impressió

Sortida a Naturpark (3r d'ESO)

Per Carme Valls (Dept. Educació Física)  a: Dl 09 de Nov, 2015 13:46 UTC  (102 Lectures)
El dia 28 d'octubre, els/les alumnes de 3r d'ESO i els professors/es, varen gaudir a les instal•lacions de Naturpark, el Bosc Vertical de Cerdanyola del Vallés.
Aquesta sortida organitzada per el Departament d'Educació Física ha tingut molt bona acollida entre els/les alumnes.

Aquí podeu veure algunes fotos.
Multi-Impressió
Hem obert un concurs de fotografia a l'Icària. Trobareu les bases i el vídeo explicatiu relitzat per la Cecília Guillermo de B2C en els següents enllaços:

Vídeo explicatiu (external link)

Bases del concurs (external link)
Multi-Impressió

Sortida al Teatre (1r batxillerat)

Per Montserrat González (Dept. Català)  a: Dl 09 de Nov, 2015 13:24 UTC  (143 Lectures)
El passat 16 de novembre el grup de Literatura Catalana de 1r de Batxillerat vam anar a veure l'adaptació de l'obra Terra Baixa d'Àngel Guimerà que es representa al teatre Borràs.
Ens va impressionar el treball actoral que hi fa Lluís Homar: sap perfectament posar-se a la pell dels personatges que interpreta i, en un moment de l'obra, que va haver de parar per cridar l'atenció a uns nois que jugaven amb el mòbil, va ser capaç de trencar el fil i tornar-lo a recuperar amb immediatesa.
Us la recomanem.

Multi-Impressió
Pàgina: 1/19 Next Page Següent ràpid Last Page
1 2 3 19

Més coses

Vista d'ocell

Menú